ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Επικεφαλής Δημοτικής Πρωτοβουλίας "Αγαπώ Ζωγράφου"


Καλώς ορίσατε στο blog μου!
Σχεδιάστηκε για να παρέχει πληροφορίες και προπάντων για να επιτρέπει την μεταξύ μας επικοινωνία. Εδώ μπορείτε εύκολα να ενημερώνεστε για τις θέσεις μου γύρω από την πολιτική επικαιρότητα, την τοπική αυτοδιοίκηση και τις απόψεις μου σχετικά με τον ΔΗΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ. Με το διάλογο και την επικοινωνία μέσω e-mail μπορούμε να κάνουμε πράξη το «
μαζί».
Για προτάσεις & ιδέες που αφορούν το Δήμο μας στείλε μου mail στο papanastasopoulos.kostis@gmail.com

Τρίτη

Ευχές Κωστή Παπαναστασόπουλου για τις γιορτές των Χριστουγέννων

Αυτές τις γιορτινές μέρες θα ακούσουμε πολλές παιδικές, αγνές φωνές να ρωτούν «να τα πούμε (τα κάλαντα)». 


Ευελπιστώ το 2014 να είναι η χρονιά εκείνη που θα δώσει δύναμη σε καθαρές φωνές «να τα πούμε» για το καλό όλων μας.



Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους και με την αισιοδοξία της νέας γενιάς και την αυτοπεποίθηση της παλιάς, θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.



Κωστής Παπαναστασόπουλος
Βιολόγος - Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αγαπάτε Ζωγράφου ήρθε η ώρα τώρα !!!
    Ήρθε η ώρα πλέον να αναλάβει στα χέρια τους το μέλλον αυτού του τόπου.
    Είναι ιστορική υποχρέωση στην γενιά που κατάντησε εδώ την Ελλάδα να παραδώσει την σκυτάλη στην νέα γενιά που είναι άφθαρτοι μορφωμένη πανέξυπνοι καθαρή από όλα τα διαπλεγμένα συμφέροντα , χωρείς κανένα κομματικό χρωματισμό . Εμπιστεύομαι την νέα γενιά και την στηρίζω σε όπια απόφαση πάρει γιατί έχει όραμα ενέργεια και όρεξη για δουλειά για ένα πιο όμορφο μέλλον για αυτό τον τόπο που αγαπάμε και λέγετε Ζωγράφου.
    Φτάνει από τους διάφορους έμπειρους που η μόνο μέριμνα τους ήταν πώς θα βολέψουν τους συγγενείς και φίλους τους χωρείς να εξετάζουν αν είναι ικανή για την δουλειά που εκλεχτήκαν.
    Για την έμπειροι παλιά γενιά ,είναι ευκαιρία να δείξει έμπρακτη μεταμέλεια να εμπιστευτεί τα παιδιά του και να δώσει την δυνατότητα σε αυτήν την νέα γενιά ότι δυστυχώς δεν κατάφερε αυτή έπη πολλά χρόνια τώρα .
    Ήρθε η ώρα να αποδείξει η νέα γένια πώς καθόλου δεν είναι χαμένη .
    Zωγραφιώτες στηρίξτε την προσπάθεια τον νέων μας , νέων σας !!!
    Καλή επιτυχία στο έργο σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με λίγα λόγια Αγαπάμε Ζωγράφου!!!
    Για τους κρατικοδίαιτους δεινόσαυρους που αρνιούνται πεισματικά να εγκαταλείψουν την νοοτροπία πως γεννήθηκαν να διοικούν και όλη η υπόλοιπη είναι ανίκανη .
    Ας επιδείξουν τουλάχιστον ένα έργο μια πλατεία ένα δρόμο όλα αυτά τα χρόνια και να είναι περήφανη για αυτό .
    Αποδεικνύετε πως για το έργο αυτό δεν είναι ικανή ,και για αυτό το λόγο δεν εμπιστεύονται κανέναν από τον τόπο τους και είναι αναγκαζόμενη να εισάγουν από άλλο δήμο υποψήφιο Δήμαρχο , και είναι περήφανη πως τα κατάφεραν να τον πιέσουν να αναλάβει το έργο αυτό που ήταν υποχρέωση τους τόσα χρόνια . Η μήπως είναι κάποιου αδελφός : ξάδελφος : φίλος : η τυχαία ήταν η επιλογή :
    Πρέπει επιτέλους να σοβαρευτούμε και να αφήσουμε στην μπάντα τις συντεκνίες τα οικογενειακά και τα κομματικά συμφέροντα και με τον ψήφο του ο λαός του Ζωγράφου να αποδείξει πως Αγαπά τον δήμο Ζωγράφου , Αγαπά την νεολαία του δήμο μας ψηφίζοντας Αγαπάμε Ζωγράφου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή