ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Επικεφαλής Δημοτικής Πρωτοβουλίας "Αγαπώ Ζωγράφου"


Καλώς ορίσατε στο blog μου!
Σχεδιάστηκε για να παρέχει πληροφορίες και προπάντων για να επιτρέπει την μεταξύ μας επικοινωνία. Εδώ μπορείτε εύκολα να ενημερώνεστε για τις θέσεις μου γύρω από την πολιτική επικαιρότητα, την τοπική αυτοδιοίκηση και τις απόψεις μου σχετικά με τον ΔΗΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ. Με το διάλογο και την επικοινωνία μέσω e-mail μπορούμε να κάνουμε πράξη το «
μαζί».
Για προτάσεις & ιδέες που αφορούν το Δήμο μας στείλε μου mail στο papanastasopoulos.kostis@gmail.com

Τετάρτη

Δεν λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου

Δεν λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου.
Στο σημείο αυτό αρκετοί είναι οι οδηγοί που αναπτύσσουν ταχύτητα μπροστά από το σχολείο και σε συνδυασμό την έλλειψη φαναριών (χαλασμένα φανάρια) και την τοποθέτηση κάδων μπροστά από αυτά, εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για τους μαθητές.
Ο Δήμος οφείλει να μεριμνήσει, να δοθεί περισσότερη βαρύτητα και να βρεθεί ένας τρόπος να αποκαθίστανται γρήγορα οι βλάβες στα χαλασμένα φανάρια.
Να τοποθετηθούν έξω από όλα τα σχολεία, παιδικούς σταθμούς και παιδικές χαρές σηματοδότες με κίτρινο παλλόμενο φως προκειμένου οι οδηγοί να διέρχονται με μειωμένη ταχύτητα.
Να γίνει άμεσα καταγραφή όλων των χαλασμένων φωτεινών σηματοδοτών από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ζωγράφου ώστε τέτοιου είδους προβλήματα να μη γίνουν μόνιμα στην πόλη μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου