ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Επικεφαλής Δημοτικής Πρωτοβουλίας "Αγαπώ Ζωγράφου"


Καλώς ορίσατε στο blog μου!
Σχεδιάστηκε για να παρέχει πληροφορίες και προπάντων για να επιτρέπει την μεταξύ μας επικοινωνία. Εδώ μπορείτε εύκολα να ενημερώνεστε για τις θέσεις μου γύρω από την πολιτική επικαιρότητα, την τοπική αυτοδιοίκηση και τις απόψεις μου σχετικά με τον ΔΗΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ. Με το διάλογο και την επικοινωνία μέσω e-mail μπορούμε να κάνουμε πράξη το «
μαζί».
Για προτάσεις & ιδέες που αφορούν το Δήμο μας στείλε μου mail στο papanastasopoulos.kostis@gmail.com

Τετάρτη

Αρχές Γενάρη θα ξεκινήσουν έργα ασφαλτόστρωσης (έργο Περιφέρειας) στην οδό "καρμανιόλα" Γεωργίου Ζωγράφου

Αρχές Γενάρη θα ξεκινήσουν έργα ασφαλτόστρωσης (έργο Περιφέρειας) στην οδό "καρμανιόλα" Γεωργίου Ζωγράφου, όπου οι οδηγοί του 235 αρνούνται να οδηγούν αυτό το δρομολόγιο. Αμέσως μετά την ασφαλτόστρωση θα τοποθετηθούν στην άκρη του δρόμου οριοδείκτες για την αποφυγή παρκαρίσματος που εμποδίζει την κυκλοφορία των ΙΧ και λεωφορείων.

Προσωπικά, θεωρώ ότι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα να μπουν οριοδείκτες στη μέση του οδοστρώματος και όχι στην άκρη του δρόμου. Επίσης, προτείνω κατά μήκος του πεζοδρομίου να τοποθετηθούν γραμμικά παρτέρια με φυτά αντοχής και με πλούσια ανθοφορία. Έτσι, μειώνουμε το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Γεωργίου Ζωγράφου και συνάμα δίνουμε άλλο χρώμα στην πόλη με τα φυτά.

Τέλος, καλό είναι να υπάρξουν ειδικές τιμές στο υπόγειο parking της Γεωργίου Ζωγράφου για τους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου